Tidsrapportering

 

Tidrapportering

När du har blivit bokad på ett uppdrag registrerar du dina tider varje vecka på Primes medarbetarsidor. I rapporten registrerar du din effektiva arbetstid plus rast varje dag. Om du arbetar övertid ska även den registreras i rapporten. Kom ihåg att tidrapportera senast söndag varje vecka.

 

  • Övertid utgår när du har arbetat mer än 8 timmar/ dag om kunden har beställt och godkänt det.
  • Är du sjuk så ringer du vårt journummer 08-470 70 77 och meddelar din konsultchef så lägger vi in det i tidrapporteringen.

 

Tidrapporten måste registreras in senast varje avslutad vecka och den sista i varje månad. Om du är ute på ett kortare uppdrag som slutar före fredagen registrerar du naturligtvis in tiden så snart uppdraget är slut.

 

Lön för samtliga uppdrag under månaden utbetalas vid lönetillfället nästkommande månad.

Boka tillgänglighet

När du blir timanställd konsult hos oss på Prime är det viktigt för oss att veta när du kan jobba.

 

Det meddelar du oss genom att själv anmäla de dagar du finns tillgänglig för arbete i din personliga kalender. Detta blir även ett enkelt sätt för dig som konsult att få översikt över vilka pass du är inbokad på. Du loggar enkelt och smidigt in på Primes hemsida www.primedoctor.se och följer instruktionerna nedan:

 

  1. Logga in på medarbetarsidorna med det användarnamn och lösenord du fått av din Konsultchef via mail,

(ex. användarnamn: anna.andersson@prime.se lösenord: anna.andersson@prime.se )

  1. Klicka på länken tidrapport.
  2. Logga in med lösenordet du fått av din Konsultchef. (ex.användarnamn: 8912123435 lösenord: 8912123435)
  3. Nu är du inloggad på din personliga medarbetarsida. Klicka på länken "tillgänglighet".
  4. Du är nu inne i din kalender. Här har du möjlighet att klicka i de dagar du är tillgänglig för arbete och väljer vilket eller vilka tidsintervall du önskar arbeta.

 

Skulle situationen förändras och du inte längre är tillgänglig, klickar du enkelt ur de dagarna genom att högerklicka på perioden och välja "tabort period".

 

Klicka sedan på spara. På detta sätt kan du hålla din kalender uppdaterad och öka din möjlighet att bli utbokad. De dagar och tider du är tillgänglig visas nu i blå färg.