jobbannons


Affärsdriven Bemanningsansvarig/Konsultchef


Prime söker en bemanningsansvarig.
Bemannings- och rekryteringsföretaget Prime växer ytterligare och vi söker en ny kollega till vårt kontor vid Globen med start omgående eller enligt överrenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som bemanningsansvarig arbetar du med att hjälpa våra kunder att hitta de bästa konsulterna till rätt uppdrag samt att hela tiden hitta nya affärer.

I ditt arbete ingår att träffa kunder och skapar relationer med konsulter och blivande konsulter. Du ingår i verksamheten Professional som jobbar med kontorstjänster och du bemannar uppdrag som redan finns eller som finns hos kunder inom främst området ekonomi, administration, nattvärdar och reception.

I ditt arbete skapar du ttillsammans med bemanningsansvariga och konsultchefer ett nätverk och du arbetar aktivt för att våra konsulter ska se oss som den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Du ska alltid kunna bemanna när våra kunder har behov av hjälp.
Dina främsta arbetsredskap är datorn och telefonen men du är även ute hos kunder på besök.

Du ingår i ett team och rapporterar till COO.

Vem är du?
Du är van vid att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete och trivs av att skapa affärer och att hitta lösningar för människor.
Tidigar erfarenhet från rekrytering & bemanningsbranschen är mycket meriterande.

Du har minst gymnasieutbildning men vi premierar dig som har en högskole-/uiversitetsexamen.
En god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt i både svenska och engelska är ett krav för detta arbete.
Dina personliga egenskaper i övrigt karaktäriseras av att du är serviceinriktad och mycket flexibel.

Du har körkort och du har goda kunskaper i Office paketet samt gärna kunskaper i något CRM system. Mycket meriterande är om du har erfarenhet av Intelliplan.

Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att påverka. Arbetsplatsen finns i härliga lokaler vid Globen och du kommer att arbeta i hela Storstockholm med uppdrag.
Det kan även handla om resor längre ut i landet vid förekommande fall då du har förmånen att styra ditt arbete.

Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi letar efter rätt person att komplettera denna del av vår verksamhet och urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde sker enligt överrenskommelse,

Välkommen med din ansökan. För frågor om tjänsten maila gärna Jenny Bohm på jenny.bohm@prime.se.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Jenny Bohm

jenny.bohm@prime.se

Publiceringsdatum
December 14, 2017

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)