jobbannons


Pigg orderplockare sökes omgående i söderort


Prime Professional söker för kunds räkning dig som vill arbeta som orderplockare med start omgående
och till sista april. Företaget ligger i Kungens Kurva.


Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med orderplock och det är mycket småplock. God fysik krävs då man går hela tiden.
Arbetstider: 9 - 18, med upphåll för lunch

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och meriterande om du dessutom har arbetat med orderplock.
Som person är du lättlärd, noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du bör tycker om att arbeta i ett högt tempo och vara stresstålig. Vi ser även att du är samarbetsvillig och arbetar gärna med andra och i team. Du ska vara driven och kunna arbeta självständigt med ett målinriktat tänk för att uppfylla kundens mål.

Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemanning- och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Karin Marklund

karin.marklund@prime.se

Publiceringsdatum
January 10, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)