jobbannons


Ekonomiansvarig sökes omgående!


Har du tidigare erfarenhet som redovisningsekonom och vill ta nästa steg som ekonomiansvarig? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som ekonomiansvarig hos vår kund. Vår kund är en ideell organisation med ca 50 anslutna föreningar.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig kommer du främst att sköta bokslut, årsbokslut, bokföring, avstämningar och fakturering. Arbetet kommer bland annat att innefatta:

•Upprätta bokslut och årsredovisningar
•Sammanställa rapporter, ekonomiska redogörelser och avstämningar
•Föredra ärenden på styrelsemöten, konferenser m.m.
•Stöd till styrelsens kassör i placeringsfrågor
•Löpande kontakt med våra förvaltare
•Arbeta med frågor och handläggning av arv, gåvor och testamenten
•I samarbete med förbundskassören ta fram förslag till budgetVem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi anses det som meriterande. Du har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete samt arbete inom leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, bokslut, periodisering och bokföring. Du bör ha erfarenhet av arbete i ideella organisationer och gärna med insamlingsfrågor.

Vår kund erbjuder dig en bred och varierad roll inom ekonomi. För att trivas tror vi att du är positiv, noggrann och ansvarsfull samt van att ta egna initiativ. Du är självgående och tycker om att skapa struktur och ordning.

Som konsult på Prime professional får du bl a ta del av:

Konsultträffar
Aktiviteter
Kompetensutveckling
FriskvårdLåter det intressant? Tveka inte att söka på www.primeprofessional.se

Kontaktperson:
Thomas Blomgren
Tel: 08-470 70 42
thomas.blomgren@prime.se


Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Är du en engagerad och driven person?
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se

Kontaktperson
Thomas Blomgren

thomas.blomgren@prime.se

Publiceringsdatum
February 12, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)