jobbannons


Ekonomiassistenter för kunds räkning


Prime Professional söker just nu ekonomiassistenter för omgående uppdrag. Tjänsten avser konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av Prime Professional och uthyrd till kund på minst 3- 6 månader. Det finns stora chanser att få anställning hos kund efter uppdragets slut.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kan ha du följande arbetsuppgifter:

Sköta ett företags kund och leverantörsreskontra, bokföring, skatter mm. Även förbereda, assistera och vara behjälplig vid ett bokslut. Andra arbetsuppgifter kan
förekomma beroende på kundens behov och uppdragets karaktör.
Det är ett krav att ha arbetat i något ekonomisystem som Hogia, Visma, Fortnox t ex.


Vem är du?
Som person är du prestigelös och trygg, både i dig själv och i din yrkesroll. För att kunna vara självgående är minst 2 års erfarenhet av en liknande roll ett krav.
Vi ser även att du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och system. Du är noggrann och kommunikativ i ditt arbetssätt och kan arbeta självständigt.
För att trivas tror vi att du är positiv, noggrann och ansvarsfull samt van att ta egna initiativ. Du är tycker om att skapa struktur och ordning.

Som konsult på Prime professional får du bl a ta del av:

Konsultträffar
Aktiviteter
Kompetensutveckling
Friskvård

Vi ser fram mot din ansökan.


Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings- och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Karin Marklund
0730-222507
karin.marklund@prime.se

Publiceringsdatum
January 02, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)