jobbannons


Student som älskar administration


Prime Bemanning och rekrytering vill hitta en duktig medarbeterare, förmodligen en student inom PA eller kommunikation, på deltid.
Uppdraget avser främst till en intensiv period under hösten men kanske på regelbunden basis för rätt person.
Prime jobbar med bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar i ett härligt kontor vid Globen.
Just nu behöver hjälp i oktober och november, under ett antal timmar per vecka.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba och vara dina kollegor behjälpliga kring rekryterings- och bemanningsuppdrag.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hantera vårt CRM-system och kandidatbank samt mycket arbete i telefon med kandidater och konsulter.

Du hjälper till med varierande arbetsuppgifter men främst att skriva annonser, boka in kandidater mm.
Genom att hantera vårt system Intelliplan kommer du att hjälpa till att bygga upp vår kandidatbank och ge våra kandidater rätt och korrekt information kring processer som pågår.

Är du rätt person kommer du att kunna växa i rollen och få fler arbetsuppgifter som innefattar arbete kring att administrera Peronalrelaterade dokument och underlag.
Vi tror att du ska jobba intensivt en period om det behövs för specifika projekt, annars några timmar i veckan enligt överrenskommelse.

Vem är du?
Du är studerande inom PA, kommunikation eller liknande och kanske redan har lite erfarenhet av hur rekryterings- och bemanningsbranschen fungerar.

Som person är du noggrann och intresserad att lära dig nya saker. Servicekänslan har du sedan tidigare då vi förutsätter att du har arbetat inom serviceyrken tidigare.
Du är van att använda Officepaketet och har du vana av att använda ett CRM-system är det mycket meriterande. Du ska gilla att prata i telefon och bemöta människor.

Mycket goda kunskaper i svenska är viktigt för att klara av tjänsten samt att ha goda kunskaper i engelska.

Ansökan till denna tjänst sker via länken och vi kommer att träffa kandidater löpande för tjänsten.Så länge annonsen finns aktiv, finns tjänsten kvar.
För frågor om tjänsten - kontakta Prime, Jenny Bohm på 08-470 70 76

Välkommen med din ansökan!


Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Jenny Bohm
08-470 70 76
jenny.bohm@prime.se

Publiceringsdatum
September 19, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)