Experter på löneoutsourcing

I nästan 20 år har Prime Professional ansvarat för hela eller delar av ekonomi- och lönefunktionen hos flera välkända företag i hela Sverige. Allt fler företag och organisationer väljer att outsourca lönehanteringen – ett effektivt sätt att minska kostnaderna och sårbarheten samtidigt som effektiviteten och lönsamheten ökar.

Jag vill löneoutsourca!

Skräddarsytt och kostnadseffektivt

Väljer ni att anlita oss på Prime Professional analyserar vi först ert företags ekonomihantering som den ser ut i dagsläget. Och genom moderna, effektiva och systemoberoende lösningar skräddarsyr vi sedan anpassningar för just er verksamhet. Ni får också ett fast pris per lönespecifikation. Vilket gör det lätt för er att budgetera kostnader och samtidigt undvika överraskningar i form av olika tillägg.

Så går det till

Löneoutsourca med Prime Professional

Till guiden

Ni kan lita på oss

Ni kan lita på oss! Våra erfarna lönespecialister hanterar alla delar i löneprocessen. Anlitar du oss på Prime får du, förutom en egen lönespecialist, även tillgång till ett engagerat team med erfarna lönespecialister som hjälper er effektivisera er lönefunktion.

Under våra drygt 20 verksamma år har vi utfört kvalificerad lönehantering för våra kunder. Både på plats hos dem eller genom löneentreprenader. Bland våra kunder finns både kommunala och statliga bolag men även ett stort antal privata företag. Allt från börsnoterade företag till mindre familjeägda företag runt om i Sverige.

Styrkan sitter i samarbetet

Våra uppdragsgivare har valt oss för att vi är en trygg och stabil partner som enkelt kan skräddarsy lösningar anpassade efter just deras önskningar och verksamhet. Välj smart ni också och öka er lönsamhet – ta hjälp av oss på Prime Professional.

Våra uppdragsgivare