Så här säger Anders Wåhrberg, verksamhets­chef på Förenade Care

Förenade Care – Nordens största tjänsteföretag med cirka 9 000 medarbetare

Förenade Care ingår i Forenede Koncernen och är ett danskt familjeföretag som bildades för 30 år sedan. Förenade Care driver cirka 50 verksamheter som innefattar vårdboenden, hemtjänst, medicinsk vård och social omsorg, de flesta i Skåne, Stockholm, Uppland och Värmland. Verksamheter finns även i Åtvidaberg och i Jämtland.

Hur länge har Förenade Care samarbetat med Prime?
Vi har anlitat Prime under det senaste året och fick kontakt med dem via ett tips från en kollega. Hon hade sedan tidigare en väldigt bra erfarenhet av Prime. Vid den tiden var vi trötta på de stressiga situationer som kunde uppstå vid sjukdom etc. och undersökte därför om det kunde vara en lösning för oss att anlita Prime. Vi har framförallt tagit in undersköterskor och personliga assistenter.
 
Vilka fördelar har du sett med att anlita Prime?
Förutom att de har kunnat erbjuda bemanning vid mycket akuta lägen har det även varit ett starkt säljargument för oss, i kontakten med våra kunder, att vi har ett bemanningsföretag att luta oss mot vid alla typer av situationer. Det känns bra att man till kunden kan säga att det alltid finns personal.
 
Vi har tidigare anlitat ett annat bemanningsföretag som inte alls kunde uppfylla våra förväntningar och erbjuda snabba lösningar. En styrka hos Prime är att de både kan erbjuda kort- och långsiktiga lösningar. Vi tycker också att det vore intressant att hyra in personal från dem under längre perioder.
 
Hur har er kontakt med Prime fungerat?
Jag och våra kundansvariga har framförallt haft Susanne och Anna-Karin när behov har funnits. Det känns väldigt bra då de båda har mycket erfarenhet och kunskap inom branschen. De förstår också vår verksamhet vilket är väldigt bra för att hitta rätt kompetens. De är väldigt lyhörda och bemötande.
 
Skulle du rekommendera Prime till andra företag?
Absolut!
 

Vi bemannar och rekryterar inom vård och omsorg

Ring oss idag för mer information:

020-234 000
 
Kontakta Oss