Om tidrapportering

När du har blivit bokad på ett uppdrag kommer dina tider finnas varje vecka på Primes konsultsidor. I tidrapporten registrerar du din effektiva arbetstid plus rast varje dag. Om du arbetar övertid ska även den registreras i rapporten. Övertid måste vara förankrad och godkänd av kunden för att den ska utgå. Övertid utgår när du har arbetat mer än 8 timmar/ dag om kunden har beställt och godkänt att du ska jobba över. Kom ihåg att tidrapportera senast söndag varje vecka.

 

Om du känner att du är på väg att bli sjuk, kontakta alltid din konsultchef så att hon eller han har möjlighet att bemanna med någon annan om ditt uppdrag kräver det. Du kan även ringa 020-234 000 om inte din konsultchef svarar. Tala in ett meddelande så ringer någon upp dig så fort som möjligt.

 

Tidrapporten måste registreras in senast varje avslutad vecka samt den sista i varje månad. Om du är ute på ett kortare uppdrag som slutar före fredagen registrerar du naturligtvis in tiden så snart uppdraget är slut.

Här hittar du instruktioner för hur du gör första gången du logga in på konsultportalen

 

Lön för samtliga uppdrag under månaden utbetalas vid lönetillfället nästkommande månad. Normalt betalas lönen ut den 25:e varje månad.