Sök jobb

Vi söker alltid fler engagerade konsulter

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda.

 

De egenskaper som vi värderar allra högst är engagemang, kreativitet och förmåga att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och gott omdöme. För att våra konsulter ska vara maximalt engagerade och motiverade lägger vi mycket tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar. 

 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare ert engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag. 

 

Vi har för närvarande cirka 200 aktiva konsulter inom vårdsektorn. Vi har ett omfattande nätverk med bland annat engagerade sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och annan vårdpersonal. Erfarna proffs som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

 

Registrera ditt CV

Flera potentiella arbetsgivare söker efter nya konsulter i vår CV-databas. Registrera ditt CV här och en värld av nya möjligheter öppnar sig!

Dela & tipsa gärna om oss

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn