Sök jobb

Sök jobb

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda.

Lediga tjänster

Vi söker ständigt efter allt från fysioterapeuter och sjuksköterskor till undersköterskor och arbetsterapeuter, både till längre och kortare uppdrag. Vi är verksamma över hela Sverige, här ser du vad vi söker efter just nu.

Du som konsult

Att arbeta som konsult innebär att du får prova på nya miljöer, arbetsuppgifter och branscher. Du får också möjlighet att skapa ett stort kontaktnät både bland företag och kollegor. Du är företagets viktigaste resurs och vi gör allt för att du ska trivas i ett utvecklande och stimulerande arbete.

Rekrytering

Rekrytering innebär att du blir direkt anställd hos ett av våra kundföretag. Prime Care sköter rekryteringsprocessen, annonsering, intervjuer, referenstagning och presentation av slutkandidater. Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringen. Det är kunden som avgör vem som får tjänsten.

Arbeta heltid

När du arbetar som heltidskonsult blir du uthyrd till våra kundföretag och dina arbetsplatser kan variera liksom uppdragens längd. Uppdragen kan leda till anställning hos kundföretaget.

Arbeta deltid

Hos oss kan du arbeta som deltidskonsult eller extra vid behov. Det brukar vara uppskattat för dem som vill kombinera arbete med exempelvis studier eller annan sysselsättning. Uppdragen och den geografiska placeringen varierar.

Vi söker efter fler engagerade konsulter

Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta medarbetare som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme. Letar du efter nya utmaningar under stor frihet och eget ansvar, då kan du passa som konsult hos oss!

 

De egenskaper som vi värderar högst är engagemang, kreativitet och förmågan att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och ett gott omdöme. För att våra konsulter ska känna sig engagerade och motiverade lägger vi tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar.

 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare deras engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag inom vården.

 

För närvarande har vi cirka 200 aktiva konsulter som arbetar inom vårdsektorn. Vi har ett omfattande nätverk med bland annat engagerade sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och annan vårdpersonal. Erfarna proffs som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av kvalitet och mänsklig värme.

Registrera ditt CV

Flera potentiella arbetsgivare söker efter nya konsulter i vår CV-databas. Registrera ditt CV här och en värld av nya möjligheter öppnar sig!

Att söka arbete

Registrera och håll ditt CV uppdaterat på www.primecare.se
Bevaka annonser som publiceras på vår hemsida, Facebook & LinkedIn.
Svara på matchmail och anmäl intresse för de tjänster som du finner intressanta.

Rutiner för SITHS-kort/E-tjänstekort

För vissa uppdrag behöver du ett SITHS-kort (även kallat e-tjänstekort). Kortet används för att du ska kunna komma in och dokumentera i journalprogram såsom exempelvis Take Care och Cosmic. Arbetar du hos Prime Care och behöver ett SITHS-kort så ordnar vi det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev