Arbetsprocess

För att säkerställa en framgångsrik rekrytering genomför vi alla rekryteringsprocesser enligt en systematisk arbetsprocess som baseras på en gedigen erfarenhet.

 

Vi jobbar med effektiva och smidiga arbetsprocesser i vårt tillsättningsarbete. Det är en kvalitetssäkring för både medarbetare och kunder. Nästan alla framgångsrika rekryteringar baseras på en väl strukturerad sökprocess, god erfarenhet och känsla för människor. När vi får förtroendet att genomföra ett rekryteringsuppdrag är vi väl medvetna om att det är ett stort ansvar som vilar på oss.

 

Många gånger är det brådskande tillsättningar, särskilt när det gäller akuta vakanser av personal hos våra kunder. Vid mer komplexa tillsättningar såsom konsultuppdrag på heltid under en längre period är rekryteringsprocessen för detta uppdrag mer djupgående. Vi använder oss då av samma process som vid en renodlad rekrytering.

 

Grunden för alla lyckade rekryteringar är en omsorgsfullt utarbetad kravprofil. Vi behöver veta vilken typ av person, kompetens och erfarenhet vi söker och hur den miljö- och företagskultur som personen ska arbeta i ser ut. Utifrån kravprofilen kan sökprocessen påbörjas.

 

Vill du veta mer om vår rekrytering- och bemanningsprocess samt göra en offertförfrågan? Kontakta oss så berättar vi mer!

Dela & tipsa gärna om oss