Löneoutsourcing

 

Vi erbjuder outsourcing av lönehantering till såväl små som stora företag.

Behöver du hjälp med löneoutsourcing?

Låt Prime Professional vara din löneavdelning.
Ring oss idag för ett kostnadsförslag: 08-470 70 50

Välkommen till Prime Löneoutsourcing

Fler företag och organisationer väljer att outsourca lönehanteringen och andra stödfunktioner. Ofta är det ett effektivt sätt att minska kostnaderna och sårbarheten.

 

Inom Prime har vi arbetat med löneoutsourcing i nästan 20 år. Vi är en trygg och stabil partner som skräddarsyr lösningar för er verksamhet.

 

Vi hanterar alla delar i löneprocessen så som lönehantering och löneadministration, tidrapportering, reseräkningar och utlägg, lönespecifikationer, bokföringsunderlag och skattedeklarationer, arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI), pensionsadministration samt HR-support.

 

Vi är systemoberoende och har vårt fokus på dig som kund när vi föreslår våra lösningar. Vi har ett pris per lönespecifikation utan några konstiga tillägg. Ni ska alltid veta vad ni får och vad ni betalar för.

Alltid kundanpassade lösningar oavsett storlek

Ni kan välja att outsourca hela hanteringen eller endast en liten del. Vi har gjort det enkelt för er. Vi erbjuder våra kunder tre olika paket beroende på vad som ingår i tjänsten. Från vårt small-paket där Primes insats är mer begränsad till large-paketet där lönefunktionen är helt outsourcad och Prime tar fullt ansvar.

 

Eftersom varje implementering är unik använder vi oss av erfarna lönespecialister, systemspecialister och dedikerade integrationsteam för att få fram en lyckad outsourcing av lönefunktionen.

"Fördelarna med outsourcing är trygghet, att det finns goda kunskaper inom området lön samt att det alltid finns någon som kan göra lönerna varje månad oavsett semestrar eller sjukdom. Vi sökte stabiliteten vilket vi aldrig hade kunnat få med bara en person anställd internt. Detta var det viktigaste för oss."

Camilla Sund, Annonsdax i Stockholm AB

"Fördelarna med outsourcing är trygghet, att det finns goda kunskaper inom området lön samt att det alltid finns någon som kan göra lönerna varje månad oavsett semestrar eller sjukdom. Vi sökte stabiliteten vilket vi aldrig hade kunnat få med bara en person anställd internt. Detta var det viktigaste för oss."

Camilla Sund, Annonsdax i Stockholm AB

Affärsmässiga fördelar med att outsourca lönefunktionen

Ni får rörliga kostnader, vilket ger ert företag maximal flexibilitet.

Ett fast pris per lönespecifikation gör det lätt att budgetera kostnader och samtidigt undvika överraskningar i form av olika tillägg.

Ni får tillgång till ett helt team av lönespecialister och HR-experter. Det minskar er sårbarhet samtidigt som ni kan fokusera fullt ut på kärnverksamheten.

Ni får ett komplett HR- och lönekontor som står till ert förfogande och som är uppdaterade på gällande lagstiftning. Det minskar risken för felaktigheter, vilket kan bli kostsamt.

Vi skräddarsyr våra lösningar till ert företag, vilket gör att ni sparar både tid och pengar. Besparingar på upp till 40 % är inte ovanliga vid löneoutsourcing.

Rekrytering

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som ingår i Prime-koncernen. Vi rekryterar löpande inom områdena ekonomi och lön. Våra erfarna rekryterare förser dig snabbt och effektivt med kvalificerade medarbete inom ekonomi, lön och HR , alltid till ett fast pris.

HR-specialister

Behöver ni specialisthjälp inom HR?

Kanske behöver ni skriva en ny personalhandbok, klara av en förhandling eller rekrytera personal?

 

Hos oss finns alltid duktiga konsulter tillgängliga.

Löneoutsourcing

Vi utför våra tjänster på distans eller på plats hos er. Ni får tillgång till en egen lönespecialist där det också finns tillgängliga backup-resurser, vilket ger en trygghet för er som kund.

 

Ni bestämmer själva hur stor del av lönefunktionen som ni vill att vi tar ansvar för.

 

Vårt löneteam finns tillgängliga för era medarbetare och avlastar er verksamhet. Alla våra medarbetare har utbildning inom lön och flera års erfarenhet av hela löneprocessen.

 

Kom gärna och möt oss på kontoret i Hammarby sjöstad – när vi inte är ute hos kunder är det här vi sitter och arbetar.

Interimkonsulter inom ekonomi och lön

Primes erfarna konsultchefer ser till att du tillfälligt får medarbetare inom ekonomi, lön och HR. Det kan vara vid arbetstoppar eller vid sjukdom hos den egna personalen. Vi erbjuder också längre interimuppdrag om du behöver hjälp under en längre period.

 

Vi har interimkonsulter som arbetar som:
. Ekonomichef
. Redovisningschef
. Redovisningsekonom
. Controller
. HR-chef
. Lönespecialist

Kundreferenser

Under drygt 20 år har Prime Professional tagit hand om kvalificerad lönehantering för sina kunder. Både på plats hos kunderna eller genom löneentreprenader. Bland Primes kunder finns både kommunala och statliga bolag men även ett stort antal privata företag. Allt från börsnoterade företag till mindre familjeägda företag runt om i Sverige.

 

Vi hanterar löner effektivt och kundanpassat inom en mängd olika avtalsområden och kollektivavtal. Våra kunder har mellan 20 och 400 anställda.

Vi berättar gärna mer om våra kunder och partners samt våra kostnadseffektiva lösningar i samband med ett möte.

 

Vi har ett strukturerat arbetssätt och väl inarbetade processer som vi utvecklar tillsammans med dig som kund, för att vi ska kunna arbeta så bra som möjligt.

Samarbetspartners

Vi har strategiska och mångåriga samarbeten med väletablerade partners inom lön, systemutveckling och HR. Några av våra partners är:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev