Om oss

Om oss

Varför ska du anlita Prime? Vår främsta styrka är god träffsäkerhet och ett grundmurat engagemang för att möta varje kunds specifika behov och krav.

Bemanna med rätt kompetens

Utifrån vår förmåga att hitta, förmedla och administrera rätt kompetens löser vi dina kompetensbehov med stort engagemang och en god portion finurlighet.

 

Prime bildades 2001 och är idag ett medelstort företag inom bemanning och rekrytering. Vi arbetar inom både privat och offentlig sektor. Vår affärsidé är att med unik träffsäkerhet förmedla rätt kompetens. Med över 17 års erfarenhet inom våra tjänsteområden har vi på Prime Professional arbetat fram ett starkt koncept där vi strävar efter att bygga långa och trogna relationer till våra kunder.

Garantier, ansvar och medlemskap

VI LÄMNAR GARANTI PÅ ALLA VÅRA BEMANNING- OCH REKRYTERINGSUPPDRAG.

 

Om du inte är nöjd med våra konsulter och gör en reklamation inom två dagar förser vi dig med en ersättare utan att debitera de två första dagarna. Vid rekrytering gör vi kostnadsfritt en ny rekrytering inom tre månader.

 

Prime är medlem i Almega Kompetensföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi följer därmed de etiska regler som utarbetats av Bemanningsföretagen.

 

Samtliga våra konsulter är försäkrade i Alecta och Fora Försäkringscentral AB och har ett gott försäkringsskydd.

 

All vår personal omfattas naturligtvis av gängse arbetsmarknadsförsäkringar – gruppolyckfallsförsäkring, tjänstegrupplivförsäkring, tjänstepensionsförsäkring samt ansvarsförsäkring.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev