Care – Sök jobb

Sök jobb

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda.

Lediga tjänster

Prime Care tillhandahåller ständigt nya tjänster. Allt från fysioterapeuter och sjuksköterskor till undersköterskor och arbetsterapeuter. Här hittar du alla lediga tjänster över hela Sverige.

Du som konsult

Att arbeta som konsult innebär att du får prova på nya miljöer, arbetsuppgifter och branscher. Du har också möjlighet att skapa ett stort kontaktnät både bland företag och kollegor. Du är företagets viktigaste resurs och vi gör allt för att du ska trivas i ett utvecklande och stimulerande arbete.

Rekrytering

Rekrytering innebär att du blir direkt anställd hos ett av våra kundföretag. Prime Care sköter hela rekryteringsprocessen, annonsering, intervjuer, referenstagning och presentation av slutkandidater. Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringen. Det är kunden som avgör vem som får tjänsten.

Arbeta heltid

När du arbetar som heltidskonsult innebär det att du blir uthyrd till våra kundföretag och dina arbetsplaser kan variera såsom uppdragens längd. Uppdragen kan leda till anställning hos kundföretag.

Arbeta deltid

Du kan arbeta som deltidskonsult eller extra vid behov hos oss. Detta brukar vara uppskattat för dem som vill kombinera arbete med exempelvis studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdragen och den geografiska placeringen varierar.

Vi söker alltid fler engagerade konsulter

De egenskaper som vi värderar allra högst är engagemang, kreativitet och förmåga att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och gott omdöme. För att våra konsulter ska vara maximalt engagerade och motiverade lägger vi mycket tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar.

 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare ert engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag.

 

Vi har för närvarande cirka 200 aktiva konsulter inom vårdsektorn. Vi har ett omfattande nätverk med bland annat engagerade sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och annan vårdpersonal. Erfarna proffs som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

Håll dig uppdaterad!

Registrera och håll ditt CV uppdaterat på www.primecare.se
Bevaka annonser som publiceras på vår hemsida, Facebook & LinkedIn
Svara på matchmail och anmäl intresse för de tjänster som du finner intressanta.

Rutiner för SITHS-kort/E-tjänstekort

För vissa uppdrag behöver du ett SITHS-kort (också kallat e-tjänstekort). Detta kort används för att kunna komma in och dokumentera i journalprogram såsom exempelvis Take Care och Cosmic. Arbetar du hos Prime Care och behöver ett SITHS-kort ordnar vi det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev