Sök jobb

Sök jobb

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda.

Lediga tjänster

Prime Professional tillhandahåller ständigt nya tjänster. Allt från konsultchefer och löneansvariga till redovisningsansvariga och controllers. Här hittar du alla lediga tjänster över hela Sverige.

Du som konsult

Att arbeta som konsult innebär att du får prova på nya miljöer, arbetsuppgifter och branscher. Du har också möjlighet att skapa ett stort kontaktnät både bland företag och kollegor. Du är företagets viktigaste resurs och vi gör allt för att du ska trivas i ett utvecklande och stimulerande arbete.

Rekrytering

Rekrytering innebär att du blir direkt anställd hos ett av våra kundföretag. Prime Professional sköter hela rekryteringsprocessen, annonsering, intervjuer, referenstagning och Presentation av slutkandidater. Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringen. Det är kunden som avgör vem som får tjänsten.

Arbeta heltid

Att arbeta som heltidskonsult innebär att du blir uthyrd till våra kundföretag och dina arbetsplatser kan variera, så också uppdragens längd. Uppdragen kan leda till aAnställning hos kundföretagen.

Arbeta deltid

Att arbeta som deltidskonsult eller extra vid behov är något vi exempelvis kan erbjuda i kombination med dina studier eller annan sysselsättning. Uppdragens längd kan variera utifrån dina och kundens behov.

Vi söker alltid fler engagerade konsulter

De egenskaper som vi värderar allra högst är engagemang, kreativitet och förmåga att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och gott omdöme. För att våra konsult ska vara maximalt engagerade och motiverade lägger vi mycket tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar.

 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare ert engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag.

 

Vi här en stor antal aktiva konsulter inom kontor och administration. Som ett resultat av vår träffsäkra bemanning leder våra uppdrag ofta till att konsulterna senare anställs hos kunden. Det ser vi som ett gott betyg på vår förmåga och på våra konsulter attraktionskraft.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev