Anställningsformer

Du som konsult

Att arbeta som konsult innebär att du får prova på nya miljöer, arbetsuppgifter och branscher. Du har också möjlighet att skapa ett stort kontaktnät både bland företag och kollegor. Du är företagets viktigaste resurs och vi gör allt för att du ska trivas i ett utvecklande och stimulerande arbete.

 

Rekrytering

Rekrytering innebär att du blir direkt anställd hos ett av våra kundföretag. Prime Professional sköter hela rekryteringsprocessen, annonsering, intervjuer, referenstagning och Presentation av slutkandidater. Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringen. Det är kunden som avgör vem som får tjänsten.

Arbeta heltid

Att arbeta som heltidskonsult innebär att du blir uthyrd till våra kundföretag och dina arbetsplatser kan variera, så också uppdragens längd. Uppdragen kan leda till aAnställning hos kundföretagen.

Arbeta Deltid

Att arbeta som deltidskonsult eller extra vid behov är något vi exempelvis kan erbjuda i kombination med dina studier eller annan sysselsättning. Uppdragens längd kan variera utifrån dina och kundens behov.

Dela & tipsa gärna om oss