jobbannons


Socionomkonsulter för framtida uppdrag


Prime förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden, vilket ger dig möjligheten att prova på olika arbetsplatser i olika städer. I konsultrollen är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig och tycker det är kul med nya utmaningar.

Arbetsuppgifter
Som socionomkonsult har du ett varierat och självständigt arbete.

Vi har uppdrag med olika inriktningar inom myndighetsutövning inom kommuner i hela Sverige. Som konsult är det viktigt att du är självgående och kan ta för dig och driva på dina arbetsuppgifter.



Vem är du?
Vi ser att du har en socionomexamen eller utbildning som anknyter till yrket på högskolenivå.

Du har minst 2 års erfarenhet inom det området som du vill arbeta som konsult inom.
Skriv gärna i din ansökan vilken del av myndighetsutövningen du är kunnig inom; ekonomiskt bistånd, LSS-utredningar eller barn- och ungdoms utredningar mfl.
Du har mycket goda datakunskaper och är självgående i systemet Treserva eller Procapita.

I denna roll måste du tala och skriva svenska mycket väl då allt ska dokumenteras och hanteras av många personer.
Som person är du noggrann, nyfiken och duktig på att kommunicera.
De personliga egenskaperna värdesätts högt och vi kommer löpande hålla intervjuer antingen via videolänk eller på plats på vårt fina kontor i Hammarby sjöstad.

Om du blir en del av Prime kommer du antingen bli anställd eller om om du vill fakturera från eget företag. Vi värnar om den personliga kontakten och du kommer att ha nära relation med din konsultchef på varje uppdrag.

På Prime finns det möjlighet att delta i aktiviteter så som bio, julfest mm och du kan även få möjlighet att vidareutbildas genom våra utbildningar på Prime Akademi.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primeprofessional.se

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Caroline Davidsson

caroline.davidsson@prime.se

Publiceringsdatum
November 09, 2020

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn