jobbannons


Erfaren lönespecialist till Prime Professional AB:s löneteam


Prime Professional växer inom löneoutsourcing och vi söker därför fler professionella lönespecialister som också har ett uttalat kundfokus. Du har minst 3 års erfarenhet som lönespecialist.

Primes främsta styrka är våra många kompetenta och engagerade medarbetare, våra pålitliga system och viljan att hitta de mest effektiva arbetsprocesserna för både våra kunders del samt internt för att kunna leverera bästa resultat till våra kunder.
Med en ständigt växande outsourcingverksamhet letar vi efter de mest engagerade och drivna lönespecialisterna som vill vara med på vår resa, vi sitter i nya fina lokaler i Hammarby sjöstad.Arbetsuppgifter
Som lönespecialist och kundansvarig hos Prime arbetar du helt självständigt med lönehanteringen för de bolag som du ansvarar för. Du ansvarar för att hela löneprocessen fungerar optimalt. Bolagen är i varierande storlek och omfattas av flera olika kollektivavtal.

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen att:
* arbeta med kundkontakter och kundansvar
* arbeta självständigt i hela löneprocessen
* ha god systemförståelse
* vara nyfiken på att lära dig nya systemlösningar och förbättringar mellan olika system
* göra semesterberäkningar
* tolka avtal
* hantera olika pensionslösningar
* ha kontakt med olika myndigheter och hantera deras förfrågningar på ett professionellt sätt och med stor servicekänsla

Vi arbetar huvudsakligen i Hogia Lön Plus och med flertalet olika tidssystem så som Intelliplan, Quinyx, Flex HRM och Hogia PBM.
På Prime vill vi hitta de bästa lösningarna för våra kunder, varför det i din roll ingår att säkerställa att vi använder de bästa processerna och de smartaste systemlösningarna.

Vem är du?
För att trivas i rollen som lönespecialist och kundansvarig hos oss tror vi att du har:
* en KY-utbildning inom lön eller erfarenhet som motsvarar detta
* erfarenhet av självständigt lönearbete
* mycket god datorvana
* mycket goda kunskaper i tal och skrift i det svenska språket
* stort engagemang och drivkraft till att lösa och förenkla arbetsuppgifter självständigt

Det är även meriterande om har:
* tidigare erfarenhet av ferielöner
* tidigare erfarenhet av hantering av hamnlöner
* erfarenhet av löneprogrammet Hogia Lön Plus
* erfarenhet av tidssystem Flex HRM eller Quinyx

Det är viktigt att du gillar att arbeta med service och har en god samarbetsförmåga.
Som lönespecialist har du lätt för att bygga goda relationer, då arbetet innehåller både externa och interna kontakter.
Du är noggrann och strukturerad, och har du dessutom en stor portion med humor så kommer du att trivas hos oss!

Vi är ett härligt gäng som sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad med vattnet inpå knuten och underbara promenadvägar.
Hos oss får du en möjlighet att vara med och bygga upp ett växande team. Vi på Prime tror att förtroendearbetstid gör att våra medarbetare ska uppleva att arbetsliv och privatliv går att kombinera på ett enkelt och smidigt sätt. Vi erbjuder även våra medarbetare friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme per vecka att nyttja.

Vi önskar tillsätta den tjänst omgående eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor om tjänsten så kontakta gärna konsultchef Anna Engel på 073-022 25 06 eller e-posta till anna.engel@prime.se. Varmt välkommen med din ansökan via vårt kandidatsystem på www.primeprofessional.se

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Anna Engel

anna.engel@prime.se

Publiceringsdatum
March 22, 2020

Tjänstgöringsort


Dela & tipsa gärna om oss

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn