jobbannons


Marknadsassistent till vår kund Kerstin Florian


Är du duktig på grafisk design? Hos oss får du arbeta med ett härligt team, i en mycket positiv och inspirerande bransch och i vackra arbetslokaler mitt på Östermalm.
Vi söker nu en marknadsassistent med inriktning på grafisk design till vår kund KFI Spa Management AB, som är distributörer för varumärket Kerstin Florian.

Rekryteringen sköts av Prime Professional AB, men du kommer att bli direktanställd av KFI Spa Management AB.


Arbetsuppgifter
För att lyckas behöver du trivas i en självständig och varierande roll, ha relevant utbildning inom grafisk design och marknadsföring och erfarenhet från liknande roller. Du arbetar nära och samarbetar med marknadschefen för att planera, koordinera och driva och genomföra marknadsaktiviteter.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter i samråd med marknadschef:

• Uppdatera och löpande sköta hemsida och webbutik
• Designa marknadsmaterial, såsom produktblad, säljinformation och broschyrer
• Designa, planera och skicka ut nyhetsbrev till våra olika kundgrupper (HTML)
• Publicera och hantera inlägg på sociala medier och Mynewsdesk
• Designa och skapa skräddarsytt marknadsmaterial till återförsäljare
• Koordinera och hantera översättningar som behövs för ovan arbetsuppgifter


Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom grafisk design och visuell kommunikation med inriktning marknadsföring och har arbetserfarenhet inom området.
Tjänsten innebär eget ansvar så vi ser att du har stor initiativförmåga för att självständigt kunna planera arbetet och jobba strukturerat. Du är duktig på bild- och texthantering, design, layout, typografi och har kunskap i design av webbsidor och HTML-utskick. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och anser dig vara både effektiv och ordningsam. Som person är du kreativ, positiv, lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har ett naturligt intresse för hälsa och skönhet.

Du behöver följande kunskaper och erfarenheter:
• Hantera program som Adobe pro, Indesign och Photoshop
• Van att hantera webverktyg och sociala medier
• Duktig på text och bild
• Behärskar flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8–17 med en timmes lunch. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse under mars månad och är ett föräldravikariat fram till maj 2021.

Placering: KFI Spa Management AB, Artillerigatan 42, Stockholm

Företagsbeskrivning
KFI Spa Management AB är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och de baltiska länderna. Företaget ägs av holdingbolaget Sturebadet AB. Vi har lång erfarenhet i branschen, har arbetat som spakonsulter sedan 1994 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med sin spaverksamhet.

Med en holistisk väg till välmående kombinerar Kerstin Florians produkter och behandlingar spaterapier och naturens hälsobringande resurser, inspirerade av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa.

Läs mer på www.kerstinflorian.se

Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Kontaktperson
Anna Engel
073-022 25 06
anna.engel@prime.se

Publiceringsdatum
January 11, 2020

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn