jobbannons


Konsultchefsassistent till Prime Care


Som konsultchefsassistent hos oss på Prime Care kommer du att få en varierande roll med stora påverkansmöjligheter. Vi söker dig som vill jobba med vårdrekrytering och mänskliga möten. Vi kommer inom kort att flytta till ljusa och fräscha lokaler i Hammaby Sjöstad, med utsikt över vattnet och med närhet till fina promenadvägar och ett rikt restaurangutbud. Önskar du bli en del av vår resa framåt? Läs mer och ansök idag!

Arbetsuppgifter
Vi är ett dynamiskt team som består av fyra konsultchefer med olika bakgrunder och åldrar. För att passa in i vårt team tror vi att du är driven, ansvarstagande och gillar ett högt tempo. Givetvis måste du dela vår ambition göra rekryteringar av högsta kvalitet, alltid med kandidaten i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara att arbeta med rekrytering av vårdpersonal i olika befattningar. Du kommer att självständigt att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från annons till att göra urval, hålla intervjuer till att ta referenser och matcha kandidater mot spännande tjänster.

Du kommer även att arbeta med:

• Tidrapportering
• Bokningar av resor och boende för våra konsulter
• Administrera beställningar och förfrågningar från kunder
• Delaktig i kvalitetssäkring av konsulter
• Ordna rekryteringsträffar och kundevent
• Avlasta och assistera konsultcheferna i sitt dagliga arbete

I förlängningen ser vi att du växer alltmer in i organisationen och tar dig an mer och mer ansvar. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ och du kommer därför vara drivande i att forma din resa hos oss.


Vem är du?
Du är i början av din karriär, har relevant utbildning inom HR-området och tidigare erfarenhet av att jobba med rekrytering. Vi ser även att du ha god vana av administrativt arbete och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från vårdsektorn.

Eftersom rollen innebär många kontakter med våra konsulter, kandidater och verksamheter krävs det att du har en god social förmåga, känsla för service samt är bekväm i att använda telefon som arbetsredskap. Periodvis är det ett högt tempo vilket ställer krav på stresstålighet och förmåga att hantera flera parallella processer samtidigt.

Som person är du driven, serviceinriktad med god kommunikativ förmåga och vill gärna vara delaktig och bidra med idéer och förbättringsförslag. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt utveckling inom rollen som konsultchefsassistent.
Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god systemvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se

Kontaktperson
Anna Engel
08- 470 70 76
anna.engel@prime.se

Publiceringsdatum
January 14, 2020

Tjänstgöringsort


Dela & tipsa gärna om oss

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn