Våra kompetenser

Engagerade människor med hög ambitionsnivå

När du anlitar våra konsulter inom Prime Professional kan du vara säker på att du får en kvalificerad kandidat för uppdraget.

Administration

Vi bemannar receptioner och avdelningar för intern service med skickliga administratörer, kontorister och sekreterare som har relevanta kunskaper, rätt attityder och starkt engagemang.

Ryggraden i alla våra tjänster och lösningar är våra engagerade och yrkeskunniga medarbetare. Utifrån vår välfyllda CV-databas och med erfarenhet och kreativitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt lösa de allra flesta behov.

Ekonomi

Ekonomifunktionen består av en rad olika yrkesroller som tillsammans leder företaget i rätt riktning och ser till att företaget är lönsamt.

Sedan många år erbjuder vi våra kunder marknadens främsta ekonomer: professionella medarbetare med full koll på läget och en passion för att ”allt ska stämma".

Vi hyr ut och rekryterar exempelvis: ekonomiassistenter, controllers, redovisningsekonomer och ekonomichefer.

HR/Lön

Personalfrågor är en viktig resursfråga då de anställdas kompetens och engagemang påverkar företagens framgång. Även lönefunktionen är viktig funktion inom företagen och det märks snabbt om lön blir underbemannad. I och med vår långa erfarenhet och upparbetade närverk har vi mycket goda förutsättningar att hitta rätt HR- och lönekompetens åt just er oavsett om ni vill anställa erfaren personal eller hyra in medarbetare för kortare perioder hjälper vi er att hitta rätt kompetens.

 

Sedan många år har vi hjälpt företag och organisationer att hitta medarbetare med rätt kompetenser inom HR och löneområdet. Vi hjälper er att hitta exempelvis en löneadministratör, löneansvarig, HR-administratör eller HR-specialist.

Reception

Genom att använda en extern bemanningspartner kan du hantera ert varierande personalbehov och bibehålla en god servicenivå.

Prime Professional förser er med erfarna och kunniga receptionister som alltid gör det där lilla extra. Vi bemannar receptioner vid bland annat säsongstoppar och frånvaro.

Vi tar också ansvar för hela funktioner på uppdrag av såväl företag som offentliga verksamheter. Exempelvis tar vi ansvar för driften av receptionen för ett antal kunder.

Socialt arbete

Vi bemannar och rekryterar utbildade socionomer till hela Sverige. Utifrån vår CV-databas och erfarenhet av search löser vi oftast de behov som uppstår. Kontakta oss för mer information.

Dela & tipsa gärna om oss