Professional – Sök personal

Sök personal

Prime Professional arbetar med bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar. Hos oss hittar du kvalificerad personal med hög kompetens inom ekonomi, HR/lön, administration och reception. Vi ger personlig service och skapar kundunika lösningar. Pröva oss, du märker skillnaden.

En flexibel partner som alltid ger det där lilla extra!

När du anlitar våra konsulter på Prime Professional kan du vara säker på att du får en kvalificerad kandidat för uppdraget. Den gemensamma nämnaren för alla våra konsult är att de har solid erfarenhet, god fackkunskap och specialistkompetens.

Erfarenhet och social kompetens

Våra omsorgsfullt utvalda konsulter är erfarna och socialt kompetenta konsult som har gedigen teoretisk och praktisk yrkeserfarenhet. Ett grundkrav för alla konsulter i Prime Professional är att de har en dokumenterat kvalificerad arbetslivserfarenhet och en god social förmåga.

Kostnadseffektiva lösningar inom bemanning, rekrytering och entreprenad/outsourcing – en flexibel partner som alltid ger det där lilla extra.

Bemanning

Att hyra in medarbetare, exempelvis vid säsongsstoppar och frånvaro, är ofta avgörande för att kunna driva en effektiv verksamhet och för att upprätthålla god service. Prime Professional hjälper er med flexibel och engagerad personal för uppdrag som omfattar minst fyra timmar.

 

Vi är specialister inom områdena ekonomer, löneadministratörer och socionomer där vi alltid har duktiga konsulter startklara. Fråga oss gärna om andra tjänster inom kontor, vi har erfarenhet av de flesta tjänster.

Rekrytering

På dagens arbetsmarknad det hård konkurrens om attraktiva profiler och det är ofta ont om tid att hantera rekryteringsprocessen internt. Utmaningen ligger ofta i att komma i kontakt med relevanta arbetssökanden. Med vår långa erfarenhet och ett omfattande kontaktnät kan vi träffsäkert rekrytera den kompetens som ni behöver. Med vår tjänst “hyr först/anställ sedan” minimerar vi riskerna för felrekrytering. Ni får då även möjlighet att testa personalen innan anställningen träder i kraft. Vi säkerställer att samliga sökande får en bra upplevelse av vår rekryteringsprocess. Med unik träffsäkerhet förmedlar vi rätt kompetens till företag och organisationer.

 

Med våra tre skarpa rekryteringsmodeller; snabb, standard och exklusiv kan du optimera din rekryteringsprocess för olika situationer. Känner du att ingen av modellerna passar? Då vässar vi processen och anpassar den exakt för din verksamhet. Läs mer om våra rekryteringsmodeller i vår rekryteringsbroschyr.

 

Om ni själva vill hålla i rekryteringsprocessen men behöver stöd i vissa delar kan Prime Professional stötta dig i CV-urval, bakgrundkontroller, second opinions och gruppanalyser. För att passa våra kunders olika behov och önskemål vässar vi processen och anpassar den exakt för din verksamhet.

Entreprenad/Outsourcing

Prime Professional hjälper dig med entreprenadlösningar inom våra specifika områden. Vi tar ansvar för ekonomi- och lönefunktioner samt administrations- och receptionslösningar. En fördel för dig som kund är att du kan öka dina möjligheter att fokusera på den egna kärnverksamheten.

 

Outsourca era löner

 

Vi hjälper er med delar av eller hela flödet inom områdena lön och ekonomi. Vi har alltid kvalificerad personal som sitter på vårt kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

 

Vår löneavdelning består av kunniga lönespecialister som ser till att du och dina medarbetare får en trygghet i att det betalas ut rätt lön vid rätt tid. Idag har vi kunder som har en till flera hundra anställda. Vi hanterar de flesta kollektivavtal och är mycket duktiga på bland annat friskoleavtalet.

 

Vi kan erbjuda:

 

 • En personlig lönespecialist med ett team av duktiga kollegor som alltid kan betala lön i rätt tid till dina anställda
 • En prisnivå som är mycket konkurrenskraftig
 • En partner som hela tiden vill förbättra, förenkla och hjälpa dig som företagare
 • Färdiga lösningar med lönehantering via webbaserade tidrapporteringssystem

Låt oss ta hand om en hel avdelning

 

Vi hjälper er och tar fullt ansvar för delar av er verksamhet ute hos er. Vi har kunnig personal och erfarenhet av längre entreprenader.

 

För entreprenadlösningar kan vi erbjuda:

 

 • En erfaren partner för hantering av delar av er verksamhet så som reception, nattvärdar på konferenshotell, kundtjänstavdelningar mm
 • En prissättning som innefattar en fast månadskostnad, så att verksamheten ska fungera, utan att kvaliteten blir lidande.

 

Vill ni veta mer om våra företagsanpassade lösningar, kontakta vår affärsområdeschef Anna Engel på 08-470 70 76 eller anna.engel@prime.se

Våra kompetenser

*Sammanfattad text om kompetenser*

Vår arbetsprocess skapar framgångsrika rekryteringar

Prime Professional är en professionell, engagerad och kompetent samarbetspartner som vill att rekryteringsprocessen ska fungera så smidigt som möjligt och tillgodose våra kunders exakta behov.

 

Att ha rätt person på rätt plats kan vara avgörande mellan framgång och misslyckande. Med rätt personal blir det bland annat enklare att styra företaget i rätt riktning mot visioner och mål. Det skapar även en stabilitet och trygghet i företaget. Vid arbetstoppar är det om ännu viktigare att man får in rätt personal från början och Prime Professional hjälper dig med att lyckas.

 

Som ett första steg börjar vi alltid med att skapa en genuin förståelse för kundens verksamhet. Vi bildar oss en god uppfattning om kulturen, organisationsstrukturen och inte minst verksamhetens värderingar.

Rekryteringsprocess

 • Behovsanalys och upprättande av tidsplan
 • Fastställande av kravprofil
 • Annonsering
 • Urval och CV-granskning
 • Telefonintervjuer
 • Intervjuer
 • Presentation av kandidater
 • Kundintervjuer
 • Urval och tester beroende på rekrytering
 • Referenstagning
 • Val av slutkandidat och avtalsskrivning
 • Uppföljning

 

Hela rekryteringsprocessen tar i normalfallet 4-6 veckor.

Offertförfrågan

Är ni i behov av att hyra in personal i och med arbetstoppar, sjukskrivningar eller vakanser av olika längd? Eller behöver ni rekrytera långsiktigt? Boka gärna ett möte med oss genom att ringa 08 470 70 70 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Ditt namn *

Din e-mail *

Rubrik

Ditt meddelande

[recaptcha]

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev