Spetskompetenta konsulter

På Prime Professional har vi närmare 20 års erfarenhet av att skapa lönsamma och kostnadseffektiva ekonomilösningar åt företag runt om i hela landet. Med vår träffsäkerhet och brinnande engagemang möter vi ert specifika bemanningsbehov och matchar det mot vårt nätverk av kunniga medarbetare – redo att hoppa in under såväl korta insatser vid arbetstoppar som längre perioder.

Vill ni också ha ett lönsamt team?

Spetskompetens, erfarenhet och engagemang är vad du får när du anlitar Prime Professional. Rätt person på rätt plats skapar inte bara trygghet, det skapar också lönsamhet och effektivitet. Fyll i era önskemål så hör vi av oss!

  Är det extra bråttom?

  Ring oss så hjälper vi dig

  Så enkelt är det!

  Vilken kompetens behöver ni stärka upp med? Kontakta oss med era önskemål så matchar vi dem med kandidaterna i vårt nätverk. Snabbare än ni kan ana har ni en av våra duktiga medarbetare på plats!

  Hyr först – anställ sedan

  Genom att hyra in personal, utvärdera och sedan anställa vid ett senare tillfälle, minimeras risken för felrekryteringar. Det är precis så vår smarta tjänst “hyr-först-anställ-sedan” fungerar!

  Ja, jag vill hyra först!

  Specifika kompetenser

  Våra konsulter står redo att hjälpa er när behov uppstår! I vårt erfarna nätverk hittar du bland annat, redovisningsekonomer, HR-administratörer och socionomer.

  Den gemensamma nämnaren för alla våra omsorgsfullt utvalda konsulter är att de inte bara har specialistkompetens inom sitt område, de har också god fackkunskap, en dokumenterat kvalificerad arbetslivserfarenhet och en god social förmåga.

  Våra kompetenser