Prime Professional står för kompetens, erfarenhet och trygghet!

Prime Professional har funnits i närmare 20 års tid. Det har gett oss kompetens, erfarenhet och en stark trygghet som är av stor nytta när vi tillsammans med våra uppdragsgivare och konsulter skapar lönsamma företag genom trygga och stabila ekonomitjänster. 

Genom att tillhandahålla rätt kompetens på rätt plats när den behövs – via bemanning eller outsourcing – kan vi se till att kvaliteten på er ekonomifunktion inte behöver tummas på.

Oavsett om ni är intresserade av att outsourca hela eller delar av er ekonomifunktion till oss, eller om ni är i behov av riktigt duktig personal, är ni välkomna till Prime Professional!

Vi finns över hela landet

På Prime Professional förstår vi vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats i rätt tid, det är det som skapar lönsamma företag. Våra uppdragsgivare och konsulter finns därför över hela landet, från norr till söder.

Kort historia om företaget

Under mer än 20 år har Prime försett marknaden med kvalificerade bemannings- och rekryteringstjänster samt entreprenadlösningar.

Vårt kontor finns i Stockholm men vi erbjuder våra tjänster till företag, kommuner och regioner över hela landet.

Prime Care och Professional AB är ett helägt dotterbolag till moderbolaget Prime Enterprise Sverige AB. Affärsverksamheten i Prime är specialiserad inom två kompetensområden – tjänster inom vård och omsorg samt inom ekonomi, lön och administration.

Vi kommunicerar till marknaden under våra välkända varumärken Prime Care och Prime Professional

Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har medlemskap hos Almega Kompetensföretagen och är även auktoriserat av SRF. Företaget är också ISO-certifierat, där certifieringen avser både kvalitet och miljö.

Företagets ledning består av personer med mycket stor branscherfarenhet. Ledningsgruppen utgörs av Caroline Davidsson, VD, Camilla Backman, vice VD.