Arbeta som underkonsult

Med oss på Prime kan du välja friheten över din arbetstid som underkonsult! Som underkonsult startar du eget bolag och fakturerar oss för den tid du har arbetat som sjuksköterska, socionom, ekonom etcetera. Du får en större frihet att själv bestämma över din ersättning jämfört med om du är anställd, men även hur du vill arbeta under året.

Så funkar det

När du blir underkonsult för oss på Prime kan du styra över din inkomst, när du tar ut din lön eller hur mycket du vill spara till din pension.

Vi förmedlar gärna kontakter till valda redovisningsbyråer som hjälper dig med den löpande redovisningen, kundfakturering, löneutbetalning, deklarationer och bokslut.

Det ska vara enkelt att vara företagare. Ta steget till ditt nya liv som egenföretagare!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som underkonsult till Prime?

Kontakta Pierrie Eriksson:

Att arbeta som konsult passar dig som gillar frihet, variation och nya utmaningar. Som konsult hos Prime Professional har du stor frihet under eget ansvar samtidigt som du får trygghet och regelbunden uppbackning av en egen konsultchef. Vårt mål är att hitta rätt balans för dig och matcha dig med ett uppdrag anpassat efter dina önskemål.

Vi erbjuder alltid våra konsulter större frihet och högre lön. Men också trygghet och balans mellan privatliv och yrkesliv – vilket för oss är nyckeln till lönsamma företag men framförallt ett bättre liv.

Bli konsult