Vill du göra karriär som konsult?

Är du en engagerad och driven person? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Som konsult hos Prime Professional ställs du inför många spännande utmaningar och framförallt karriärsmöjligheter. Och du kan känna dig trygg i att vi stöttar dig på vägen.

Sugen på nya karriärsmöjligheter?

Vi söker alltid efter duktiga och erfarna konsulter till arbetstillfällen inom ekonomi, HR, administration och reception. Tillsammans skapar vi lönsamma företag åt våra uppdragsgivare som finns över hela Sverige. Skicka in en spontanansökan så ser vi till att matcha dig mot ett uppdrag så snart det dyker upp något passande. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ja, jag vill ansöka!

Vi hjälper dig skapa balans

På Prime Professional förstår vi hur viktigt det är att kunna skapa balans mellan privatliv och yrkesliv. Vi vet att engagemang och motivation kräver ömsesidig förståelse. Därför tar vi stor hänsyn till just dina önskemål och erbjuder dig som konsult ett stimulerande arbete med stor frihet och mycket bra lön.

Alla våra konsulter kan välja kortare eller längre uppdrag, på deltid, heltid eller extra vid behov. Av erfarenhet vet vi att det är uppskattat att kunna styra själv hur mycket man vill arbeta. Speciellt för dem som vill kombinera sitt arbete med till exempel studier – eller bara få mer tid med familjen.

Dina förmåner som konsult

Vet du redan vad du vill jobba med?

Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta administratörer, controllers, ekonomichefer, HR-administratörer med flera som sätter våra uppdragsgivare i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och gott socialt samspel.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Ta en titt på våra lediga tjänster och skicka in din ansökan redan idag – välkommen till Prime Professional!

Lediga tjänster

Våra uppdragsgivare

Våra uppdragsgivare finns över hela landet. Med hjälp av våra kunniga medarbetare fortsätter vi bygga vårt goda rykte. Vill du också jobba med oss?

Läs mer