Dina förmåner

Du som konsult är Prime Professionals ansikte utåt, för oss är du viktig. Därför är vi måna om att du ska ha förmånliga avtal och schyssta villkor när du jobbar hos oss. Inte bara för att du ska kunna utföra ditt jobb hos våra uppdragsgivare på absolut bästa sätt. Utan också för att du, utanför konsultlivet, ska ha en meningsfull fritid.

För din frihet

Prime Pofessionals anställningsformer – timlön och flexibel, ej garanterad arbetstid – är lika med frihet. Vårt avtal innebär att du har stor frihet att variera arbets- och ledighetsperioder, du meddelar bara din konsultchef när du önskar vara ledig.

Våra anställningar omfattas självklart även av kollektivavtal och du har givetvis också semesterersättning, sjuklön och arbetsskade- och grupplivförsäkringar.

För din hälsa

Ta hand om dig. På Prime Professional erbjuder vi våra konsulter friskvårdsbidrag om 1500 kr per år. Det är viktigt att hålla sig frisk och stark för att förebygga stress och utbrändhet men framförallt för att kunna tillgodogöra sig en skonsam arbetsteknik. Vi vill att du som konsult ska må bra och kunna göra en bra arbetsinsats, men också att du ska ha en meningsfull fritid.

Tack vare vårt samarbete med Nordic Wellness får du som anställd hos Prime 20 % rabatt på årsabonnemang samt erbjudande om gratis provträning under en månad. Läs mer här.

För din trygghet

Prime Professional är delägare i Svenskt Näringsliv och anslutna till Almega Tjänsteföretagen. Din anställning är även pensionsgrundande och du får tjänstepension via ITP, en kollektivavtalad tjänstepensionsförsäkring. Du är dessutom försäkrad genom tjänstegrupplivförsäkring (TGL), en livförsäkring som utfaller med ett engångsbelopp om du som försäkrad avlider, samt trygghetsförsäkrad vid arbetsskada från TFA.