Vill du bli konsult?

Är du en engagerad och driven person? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Börja med att fylla i vår intresseanmälan så hör vi av oss. Så fort vi får in din intresseanmälan matchar vi dina önskemål mot kommande uppdrag och kontaktar dig så fort en passande utmaning för dig dyker upp.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

  För din frihet

  På Prime Care förstår vi hur viktigt det är att kunna kombinera och skapa balans mellan privatliv och yrkesliv. Vi vet att engagemang och motivation kräver ömsesidig förståelse. Därför tar vi stor hänsyn till just dina önskemål och erbjuder dig som konsult ett stimulerande arbete med stor frihet och mycket bra lön.

  När du arbetar som konsult hos oss kan du välja kortare eller längre uppdrag, deltid, heltid eller extra vid behov. Av erfarenhet vet vi att det är uppskattat att kunna styra själv hur mycket man vill arbeta. Speciellt för dem som vill kombinera sitt arbete med till exempel studier – eller bara få mer tid med familjen.

  Att jobba hos Prime

  Vet du redan vad du vill jobba med?

  Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter med flera som sätter patienten
  i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

  Våra uppdragsgivare finns i hela landet, från Malmö i söder till XXXX i norr. Ta en titt på våra lediga tjänster och skicka in din ansökan redan idag – välkommen till Prime Care

  Lediga tjänster