Dags att återvända till kontoret?

Har du också mer eller mindre jobbat hemifrån de senaste två åren? Nu när restriktionerna tas bort är det dags för många att återvända till kontoret. Vi har samlat läsvärda artiklar och tips om återgången och vad vi kan lära oss av pandemiåren.

Så lyckas ni med återgången till kontoret

Efter nästan två år av pandemirestriktioner kan de som distansjobbat, nu återvända till arbetsplatsen igen. Ett besked som väcker blandade känslor. Några har mått dåligt av den isolering som distansarbetandet har inneburit, medan andra trivts med att få lite större frihet att styra över sin vardag. I tidningen Arbetslivs artikel får du tips och råd inför återgången. Läs hela artikeln här.

Vad kan vi lära oss av pandemin?

Nu är frågan vad du kan lära dig av de senaste två åren? Hur kan du anpassa dig till en framtid med hybridarbete, och bygga en kultur baserad på välmående och engagemang? Den här artikeln från Winningtemp bjuder på den viktigaste statistiken du behöver från pandemi-åren, de bästa sätten att ta hand om den psykiska ohälsan och tips på hur du kan öka engagemanget hos dina medarbetare. Läs hela artikeln här.

Framtidens kontor

Distansarbete har blivit det nya normala, men många företag funderar nu på hybridmodeller för att få tillbaka sina anställda till kontoren. En utmaning blir att skapa kreativa kontorsmiljöer som minskar risken för smittspridning och möter hotet från nya pandemier i framtiden. Läs mer om framtidens kontor i artikeln från Ny Teknik. Läs hela artikeln här.