Vägen till konsult

Är du kompetent, erfaren, engagerad och nyfiken på nya utmaningar? Bli ekonomikonsult hos Prime Professional och hjälp oss och våra uppdragsgivare att skapa lönsamma företag. Att bli konsult är enkelt, kolla här!

Är du redo?

Intresseanmälan

Kul att du vill jobba på Prime Professional! Börja med att fylla i vår intresseanmälan så hör någon av våra rekryteringskonsulter av sig till dig inom kort.

Intervju

Nu vill vi gärna träffa dig för att lära känna dig bättre och för att berätta mer vad vi kan erbjuda dig i din karriär. Vi ses digitalt eller här på vårt kontor i Stockholm. Dricker du kaffe eller te?

Kvalitetsäkring

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska ha samma värderingar och förutsättningar. Men innan du kan bli konsult hos oss finns det några saker som vi vill se över. Ett grundkrav för alla våra konsulter är nämligen att man har dokumenterat kvalificerad arbetslivserfarenhet. Inga konstigheter alltså!

Snart i mål...

Introduktion

Du är vår främsta styrka. Innan det är dags att börja jobba går vi igenom vad vi förväntar oss av dig som konsult – men framförallt vad du kan förvänta dig av oss. Du kan lita på att Prime Professional finns med dig hela vägen. Vi håller löpande kontakt med dig och du är alltid uppbackad med rätt försäkringar och avtal. Allt för att du ska känna dig trygg och redo inför ditt nya uppdrag.

Matchning

Nu är vi snart igång! Vi matchar din kompetens och dina önskemål med lediga uppdrag. Vi har många uppdragsgivare som efterfrågar din kompetens, erfarenhet och ditt engagemang. 

Nu kör vi!

Startklar!

Du är nu redo att ta dig an ditt första uppdrag. Kom ihåg att vi på Prime Professional alltid finns nära till hands om du behöver oss. Vi vill veta hur det går för dig och utvärderar ditt uppdrag löpande tillsammans med dig. Dina framsteg och erfarenheter hjälper oss att bli bättre. Lycka till!