Lek mer på jobbet

Prime tipsar om roliga och enkla aktiviteter som kan ge arbetsdagen en energiinjektion.

För att bli ännu mer sammansvetsade som team tror vi på mer kul kolleger emellan. Särskilt nu när vi är många som inte setts på länge tror vi på kraften i leken. 


Fika med extra knorr

Höj nivån på fikapausen genom att sätta ett kreativt tema för veckans fika. Ett specifikt land eller område? Inspiration från kulturens värld? Låt kollegerna gissa temat eller ta fram några intressanta fakta om temat som sätter fart på smaklökarna – och samtalet.


”Har du sett senaste avsnittet av…”

…är säkert en av de vanligaste frågorna vid svenska fikabord. Varför inte samlas kring en serie eller film som ingen av er sett ännu och ha den som samtalsämne? Kanske finns det en bok som ni är nyfikna på? Läs och diskutera!


Bytt är bytt!

Saker och kläder som du tröttnat på kanske någon av dina kolleger ser som en skatt. Enas om en dag då ni byter grejer med varandra. Kanske finns det utrymme för en stående byteshylla dit man kan ta med utlästa böcker eller annat som andra kan ha glädje av?


Zooma ut på lunchen

Ta en gemensam paus för återhämtning och återfunnet fokus. Dämpa ljuset och sätt på en meditationsspellista. Blunda, andas in… och ut.


Frågelek för nyfikna

Ett frågebatteri om ett särskilt ämne kan liva upp vilken dag som helst. Om frågorna handlar om er själva kan det också blir ett roligt sätt att lära känna varandra bättre. Lägg på ett tävlingsmoment och skramla till en vinst så ökar pulsen ytterligare! Kanske kan ni turas om med att sätta ihop veckans quiz?