Poddar för semesterdagarna

Att ha något intressant, lärorikt eller inspirerande att lyssna på är alltid härligt. Vi har därför samlat ihop några poddtips på ämnen ledarskap och psykologi . Perfekt för lata dagar i hängmattan eller varför inte till och från jobbet i sommar?

PåJobbetpodden – Ledarskapspodden för nyfikna!
En podd för dig som är intresserad av och vill utvecklas inom ledarskap. Du får ta del av lärdomar, erfarenheter och inspiration från en rad spännande och kända gäster från näringslivet. Programledarna Maria Göthe och Tobias Berglund är erfarna ledare som nyfiket undersöker intressanta ämnen, trender och frågeställningar.

Klicka här för att lyssna.

Dumma människor
En vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende. Lina Thomsgård armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen säger om mekanismerna bakom mänskligt beteende. Om vi är så rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror – varför beter vi oss då så omänskligt korkat?

Klicka här för att lyssna.

Chef Dilemma
Podden där du får träffa de hetaste och mest intressanta ledarna just nu. Här möter Chefs chefredaktör Cissi Elwin förebilder och ledare som delar med sig av konkreta tips och ärliga berättelser. I varje avsnitt ställs de också inför olika chefsdilemman.

Klicka här för att lyssna.