Tre poddtips för sommardagarna

Semesterdagar för vissa, ljusa och varma mornar påväg till jobbet för andra. Oavsett passar det alltid med en trevlig podd i öronen!

Vi har samlat några poddar på temat ledarskap och arbetsliv. Hur kan jag bli en bättre ledare på jobbet? Finns det några smarta knep för att bli mer strukturerad i mitt arbetsliv? Spana in våra tips för att bli matad med nya tankar och insikter!

Ledarutvecklingspodden
Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson tar oss genom olika problem och dilemman inom arbetslivet och ger praktiska tips och verktyg för att bli en bättre ledare.
TILL PODDEN

WorkLife with Adam Grant
En fjärdedel av din tid spenderas på jobbet, så gör det till en härlig plats att vara på! WorkLife är en podd på engelska med Organisationspsykologen Adam Grant där vi får följa med in i tankarna hos några av världens mest ovanliga yrkespersoner för att upptäcka nycklarna till ett bättre arbetsliv.
TILL PODDEN

Klart!
I podden Klart! får vi höra struktören David Stiernholm prata om hur du skapar en bra struktur på jobbet som leder till bättre koll på läget och mer tid över.
TILL PODDEN