Prime tipsar

Nå dina mål!

Hur lyckas man hålla sitt nyårslöfte mer än några veckor in i januari? Prime har tipsen!

Bli påläst inför 2024

För oss på Prime är det viktigt att vara uppdaterade på vad som händer i omvärlden. Därför vill vi dela med oss av lite läsning på temat arbetsliv och arbetsmiljö som kan ge en ny boost med kunskap och inspiration. Ta en liten lässtund med en varm kopp för att vara up to date när vi går in i 2024. Läs och dela vidare till dina kollegor!

Så tar du dig genom mörkret

Hur tar man sig igenom mörkret på bästa sätt egentligen? När solen går ner innan du ens hunnit komma hem från jobbet är det viktigt att tänka på vad man själv kan göra för att hålla energin uppe när du inte får den från solen. Vi har några tips som kan hjälpa dig genom hösten och vintern!

Släpp jobbångesten!

Semestern börjar nå sitt slut och ångesten över att vara tillbaka på jobbet är ett faktum för många. För att få en skön återgång till jobb och rutiner kommer här påminnelser på små saker som kan få vardagen och arbetslivet att kännas lite lättare.

Tre poddtips för sommardagarna

Semesterdagar för vissa, ljusa och varma mornar påväg till jobbet för andra. Oavsett passar det alltid med en trevlig podd i öronen!

Låt våren bli en nystart

Våren är äntligen runt hörnet! För många är hösten en tid för nya rutiner och ett nytt mindset, men varför inte göra våren till en nystart? Här är några tips som kan ge dig mer glädje och energi i vardagen.

Piggare och aktivare dagar

Utnyttja dagens alla fria timmar till aktivitet och rörelse. Ta med dig dina kollegor och hitta på någon aktivitet för att samla på er ny energi!

Bli påläst inför 2023!

Att hålla oss ständigt uppdaterade är viktigt för oss på Prime Professional. Därför har vi samlat några läsvärda artiklar för att du ska vara up to date när vi går in i 2023. Läs och dela vidare till dina kollegor!

Julstämning på jobbet

Det lackar mot jul och här får du de bästa tipsen så att julstämningen infinner sig även på arbetsplatsen.

Hur bra gemenskap har ni på er arbetsplats?

Vi på Prime Care är säkra på att en god stämning på jobbet leder till ökad arbetsglädje! Här bjuder vi på 3 tips som kan stärka gemenskapen på din arbetsplats.