Prime tipsar

Låt våren bli en nystart

Våren är äntligen runt hörnet! För många är hösten en tid för nya rutiner och ett nytt mindset, men varför inte göra våren till en nystart? Här är några tips som kan ge dig mer glädje och energi i vardagen.

Piggare och aktivare dagar

Utnyttja dagens alla fria timmar till aktivitet och rörelse. Ta med dig dina kollegor och hitta på någon aktivitet för att samla på er ny energi!

Bli påläst inför 2023!

Att hålla oss ständigt uppdaterade är viktigt för oss på Prime Professional. Därför har vi samlat några läsvärda artiklar för att du ska vara up to date när vi går in i 2023. Läs och dela vidare till dina kollegor!

Julstämning på jobbet

Det lackar mot jul och här får du de bästa tipsen så att julstämningen infinner sig även på arbetsplatsen.

Hur bra gemenskap har ni på er arbetsplats?

Vi på Prime Care är säkra på att en god stämning på jobbet leder till ökad arbetsglädje! Här bjuder vi på 3 tips som kan stärka gemenskapen på din arbetsplats.

Pigg och frisk i höst

Hösten är här och kanske även mindre trevliga förkylningsvirus. Håll bacillerna borta med hjälp av våra tips!

Nystart efter semestern

Att komma tillbaka från semestern kan vara tungt. Hösten och mörkret närmar sig och det är dags att komma tillbaka till rutiner. Vi vet att det kan vara svårt att ställa om från sköna lediga dagar till effektivt arbete, och därför har vi här samlat några tips som kan göra jobbstarten enklare.

Poddar för semesterdagarna

Att ha något intressant, lärorikt eller inspirerande att lyssna på är alltid härligt. Vi har därför samlat ihop några poddtips på ämnen ledarskap och psykologi . Perfekt för lata dagar i hängmattan eller varför inte till och från jobbet i sommar?

Tips för en härlig sommar

Sommaren är här och sköna lediga dagar stundar för många. Många stannar kvar och semestrar i vårt vackra land och det finns flera olika sätt man kan göra det på.

Tips för digital onboarding

Hybrid-arbetskulturen är mer eller mindre här för att stanna. Något som blir vanligare och vanligare är digital onboarding för nya medarbetare.